Even mijzelf knijpen…

Gepubliceerd op 11 augustus 2024 om 09:41

Zo af en toe moet ik echt even terugkijken naar waar ik vandaan kom en mijzelf even knijpen. Wat ben ik donders dankbaar voor hoe mijn leven er nu uitziet in vergelijking met een aantal jaren geleden.

 

Van volledig vierenhalf jaar ziek thuis op de bank naar een behoorlijk aantal opleidingen en trainingen in goed twee jaar tijd en sinds 16 maanden reïntegreren in mijn eigen praktijk. Vele uren studie en eigen proceswerk zijn er ingestoken en die blijf ik er in steken. Steeds weer een ‘laagje van de ui afpellen’ en mijn kennis vergroten. En ondertussen neemt uiteraard ook de ervaring steeds meer toe. Wat bij mijn werkwijze past, is om de inmiddels vele tools die ik heb, te combineren zodat het een voor jou passende sessie of traject wordt.

 

Zo fijn dat ik nu zoveel mensen mag ondersteunen om zich fysiek, mentaal en emotioneel beter in hun vel te laten zitten. En wat ben ik trots op al mijn cliënten die deze ‘deep dive’ met mij aandurfden en al zoveel hebben toegelaten, losgelaten, geaccepteerd, vergeven en zulke fantastische stappen hebben gemaakt. Soms zelfs hele grote levens wijzigende stappen. Wat een dagelijkse zingeving en voldoening vind ik in mijn werk. Het maakt mij een intens dankbaar en gelukkig mens.

 

En over dankbaarheid en geluk gesproken. Vandaag geen werk meer, maar heerlijk een dagje samen met mijn lieve vader op stap. En dat is heel bijzonder, omdat wij elkaar vandaag pas één jaar kennen. En dat gaan we samen vieren.❤️